Turgutlu Şifa Medikal

Turgutlu Şifa Medikal

Anasayfa


     GaranuGel 15 Gr

   
Ürün Kodu : Y045
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar
GranuGel®, kutan ve subkutan ülserasyonlarda nekrotik dokunun otolitik debridmanında endikedir. 10’lu kutularda 15 gr.’lık tüpler halinde kullanıma sunulmuştur.

Özellikler
 
Debridman gereken nekrotik ve sarı nekrozlu yaraların tedavisinde 


Etki Mekanizması

Hidrojeller, yarayı nemlendirmek ya da yara sıvısını absorbe etmek için bir araya getirilmiş su ve jelleştirici ajanların karışımından oluşmaktadır. En sık olarak, debridman gereken nekrotik ve sarı nekrozlu yaraların tedavisinde kullanılır.
GranuGEL, sodyum karboksimetilselüloz içeren hidrokoloidler ve pektinin benzersiz bir karışımını içermektedir; berrak, viskoz bir jel olarak hazırlanmıştır. GranuGEL®, yaradaki sıvıyı absorbe ederek ya da yarayı nemlendirerek bir sıvı/nem dengesi sağlar. Otolizi artırır, nekrotik dokuyu ve sarı nekrozun ortadan kaldırılmasını sağlar. GranuGEL, granülasyon dokusunun oluşmasını da uyarabilir.


Endikasyonlar

GranuGEL, kutan ve sub-kutan ülserasyonlarda nekrotik dokunun enzimatik tedavisinde endikedir.


Kontrendikasyonlar

Ürün veya içindeki maddelere karşı hassasiyeti olan hastalar için kullanıma uygun değildir.


Kullanım Talimatı


Yarayı serum fizyolojik ile dikkatlice temizleyiniz, yara çevresindeki cildi kurutunuz. GranuGEL, doğrudan yaraya, çevre dokular hizasına uygulanır ve Granuflex Extra Thin veya Aquacel  Foam gibi uygun bir nem tutucu yara örtüsüyle örtülür. Nekrotik ve kabuklu yaralarda GranuGEL 3 güne kadar yarada bırakılabilir. Temiz granülasyon dokusu bulunan yaralarda 7 güne kadar kalabilir. Kullanmadan önce lütfen ürün prospektüsüne başvurunuz.
 
 
 
Talep Formu
Ad Soyad
Sipariş Miktarı
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Ürün Adı
Kargo Tercihi
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar34.115934.2526
Euro37.625337.7760
Hava Durumu
Saat